30 Kasım 2009 Pazartesi


.
sanalikayla ilgili en ilginnc şeyler




Myspace LayoutsGet your layout at Myspace Layouts

karamel cinayeti çözüldü


dedektifimiz arulia
-bn böyle cinayet görmedim ,dedi.
dedektifimiz arulia:
-insanlık acımasız oldu bir baba çocuğunu kurtarmaya çalışırken diil de karısının emirlerine uyan bir mafya tarafından öldürülmesi bir cinayet olyor.bayan irem bana asıldı ve bne bunu hiç hoş karşılamadım irem hanımı kınıyorum şu anda irem hanım adaletin olları arasında.
dedi ve olayın çözüldüğünü söyledi.
karamel adlı arkadaşımızı ahirtte mutluluklar dilioruz.

dikkat aramızda sapıklar var


sanalikamızda dolandırıcılar ve üstüne üstüne aşkı kullanarak para eşya vb gibi eyşalarımızı alarak bizi dolandıran vatandaşlarımız vardır.dedektifimiz arulia bir tane vatandaş buldu.ve sizlere göstemek istedi.

resimde gördüğünüz bankta oturan dolandırıcıdır.yanındaki bayanda aşkı kullanrak dolandıracaktır.dedektifimiz bunu fark eder ve çöp kutusunun arkasında onları seyreder.dolandırıcının adı songece_72 dir.eğer bu vatandaşı görürseniz ilk işiniz bağırarak ordan kaçmak olsun.

yine bir intihar : karamela hayata gözlerini yumdu ailesi perişan



sewgili arkadaşlarım şu anda sanalikada gördüğünüz kadın intihara kalkışan adamın karısıdır.ve şurda görmekte olduğunuz adamda dedektifimiz arulia dır.intiharda hayatını kaybeden adamın neden intihara klakıştıını öğrenmeye çalışacağız.karısına sorduğumuzda karısı:

- çok fakirdik.çocuuumzu monitte adlı mekanda çalıştırıorduk.çocuğumuz elbette küçükken okumadığı için bilgisizdi.bir gün çocuğumuz eve gelmedi.kocamda merak edip çalıştığı mekana gitti.orda gördüklerine inanamadı.çocuğumuza orda kacak_99 isimli bir adam oğlumuza eziyet ediyormuş.buna dayanamayan kocacım oğlumuzu işten aldı ve ertesi gün kapımıza gelen bir adam kocamı çağırdı ve ona sessizce bişiler söyledi.kocamda o günden beri ağzından ölümü düşürmedi.ve bu günde oğlumun çalıştırıldığı yani eziyet edildiği mekanın en üst katından atladı olay sadece bu kadarını biliorum.

dedi.bayanın adı irem_xx1 dir.eğer bayanla herhangi bir ilişkiniz varsa veya da intiharla ilgili bildikleriniz varsa lütfen bize baş vurunuz.

büyük intihar vakas


sewgili arkdaşlarım sanalikada kışı merak ediyorsanızbn çok merak ediorum ne zaman ama bilmiorum ne zaman kar yaacak.ne kar yağacağını bulamadım ama size sanalikanın eski karlı görüntülerini buldum.
sevgili arkadaşlarım.burda şunları bulabilirsiniz;

1)saanalikada olup bitenler


2)haberler ve sanalikayla ilgili olup biten herşey

3)ve yazmak isteğiniz şeyleri yorum yaparak veyada üye olup paylaşabilirsiniz

size ii eğleceler diyorum